Șervețelele Zewa - pentru orice ocazie sau loc

 


Datorită bunăvoinței celor de la Buzzstore și a celor de la Zewa, am primit un colet foarte generos. Folosesc de mult timp șervețelele Zewa, așa că sunt mereu bucuroasă să le întâlnesc. Le păstrez în minte ca produse calitative și până acum nu m-au dezamăgit. Pe lângă mostrele de care s-au bucurat rudele și prietenele mele, am avut parte și de o surpriză foarte plăcută pe care o puteți vedea pe pagina de Instagram.

Șervețelele pe care le-am folosit au fost:

  • șervețele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection, 3 straturi, 60 bucăți;
  • șervețele faciale Zewa Deluxe Design, 3 straturi, 90 bucăți;
  • batiste nazale Zewa Softis Original, care conține 10 pachete individuale a 9 șervețele.
Batistele nazale sunt foarte utile. Le am mereu în geantă, sunt foarte multe situații în care am nevoie de ele, la fel este pentru fiecare dintre noi. Când sunt în oraș sau chiar la muncă, îmi place să fiu pregătită. Îmi amintesc și acum cu un surâs când îmi așteptam trenul în gară cu mama mea și un adolescent m-a întrebat dacă nu am un șervețel să-i dau. A fost o situație neașteptată, dar mă bucur că am avut un pachet cu mine. 

Șervețelele faciale sunt practice, sunt puține camere în casă unde nu am un pachet deschis. Sunt la îndemână în baie, în bucătărie nu mai zic, în sufragerie pentru gustările de la filme și până în dormitor unde te apucă răceala. Cele trei straturi le fac să fie rezistente, iar textura fină este foarte blândă cu fața și mâinile tale. Mirosul floral este unul subtil și plăcut.

Toate șervețelele sunt rezistente în mașina de spălat. Fiind atât de rezistente, nu se dezintegrează în mașina de spălat dacă ai uitat din greșeală vreunul în buzunare. Și nu mai trebuie să-ți faci griji că vei găsi toate hainele din mașina de spălat pline de ghemotoace de hârtie, ce ororare să scapi de ele. Șervețele faciale la cutie și batiste nazale în pachete individuale, sunt disponibile într-o multitudine de modele, care să se potrivească stării de spirit sau locuinței.

Toate variantele de șervețele sunt testate dermatologic, sunt potrivite pentru a fi folosite în contact cu pielea sensibilă. Astfel, le poți include în ritualul de înfrumusețare pentru a corecta eventualele erori, sau pentru a șterge lacrimile după un film emoționant.

Motivele pentru care le aleg mereu sunt:
  • textura catifelată, sunt foarte blânde cu pielea;
  • sunt testate dermatologic și nu irită pielea;
  • sunt rezistente în mașina de spălat, astfel că nu trebuie să stai stresată că ai uitat vreunul în mașina de spălat;
  • au variante cu parfum delicat sau variante fără parfum pentru cei cărora nu le place parfumul;
  • ambalajele sunt diverse și colorate, te scot din monotonie;
  • batistele nazale sunt foarte convenabile de purtat în geantă;
  • sunt prietenoase cu mediul, au ambalaje reciclabile.
Fie noapte, fie zi, fie afară, fie în casă, mă pot baza pe șervețelele de la Zewa. Textura lor este potrivită pentru piele, dar și plăcută. Iar batistele nazale sunt un must-have pentru fiecare ieșire și pentru fiecare geantă. Variantele la cutii au și un avantaj estetic în casă. Per total sunt foarte mulțumită să le am în casa mea.No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard