Cosmeticele de la Zanna aduc primăvara și o piele frumoasă

 Cosmeticele de la Zanna au un principiu fermecător, de a te arăta lumii fără filtre, de a pune accent pe frumusețea naturală. Ingredientele de origine vegetală sunt folosite pentru a-ți atinge obiectivele de vindecare, întreținere, hidratare și înfrumusețare. Se evită și coloranții și parfumurile sintetice pentru a păstra acea puritate a cosmeticelor naturale. 


Balsamul cu extract de rotopască de la Zanna este recunoscut pentru proprietățile antioxidante și ca un un bun cicatrizant. Poate fi util în infecții ale pielii precum negi, psoriazis, herpes, piele crăpată, piele deshidratat sau iritată. Are multe proprietăți care fac acest balsam unul de nelipsit în casă.


Balsamul se aplică pe piele și se masează până se absoarbe.

Balsamul de cătină este de asemenea de ajutor în tratarea unor afecțiuni ale pielii. Cătina are efecte antibacteriane, cicatrizante, vitaminizante, emoliente și regenerante datorită vitaminelor pe care le conține. Astfel, acest balsam include un pachet de vitamine variat: A, B, C, E, K, P și F dar și acizi grași Omega 3. 


Ulei de păr și unghii cu ricin și vitamina A mi-a readus vechile obiceiuri în rutină. Am folosit ulei de ricin în trecut pentru păr și cred că în perioada aceea părul a arătat cel mai bine. Uleiul de ricin crește circulația sanguină la nivelul scalpului, hidratează scalpul uscat și iritat și reduce mătreața datorită proprietăților sale antimicrobiene și antifungice. La nivelul unghiilor facilitează hidratarea cuticulelor și le întărește, prevenind infecțiile fungice.


Săpunul lichid cu Tea Tree și Cuișoare este potrivit pentru cei care au pielea sensibilă. Mirosul este de neuitat, e o plăcere să te speli pe mâini când toată încăperea se umple cu acest miros. Tea tree are proprietăți antibacteriane, antiseptice și antifungice iar cuișoarele au un efect calmant, hidratant și tonifiant.

Gelul de duș revigorant cu lavandă, patchouli și geraniu te împrospătează și are grijă de piele. Lavanda este renumită pentru proprietățile antiseptice, curative și echilibrante iar patchouli ajută pielea să capete un aspect neted și luminos.


Cosmeticele Zanna se folosesc de ingrediente naturale pentru a scoate în evidență frumusețea. Alese cu grijă, ajută la hrănirea și vindecarea pielii. Au o gamă diversă menită să rezolve o multitudine de probleme cu care se poate confrunta pielea, așa că este bine să vizitezi site-ul și să afli ce ți se potrivește.


No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard