Vitaminele de la Vitamix care mă pregătesc de primăvară

 


Vreme rece, vreme caldă, cine mai știe cum să se îmbrace când avem patru anotimpuri într-o zi? Ca să nu mai vorbim de nivelul de stres care ne face zilele mai frumoase. Suntem expuși la factori care ne pot degrada starea de sănătate în mod constant. O să vă povestesc despre armele mele pentru o imunitate mai bună și un organism mai sănătos în general.

Este vorba despre suplimentele de la Adams Supplements pe care le puteți găsi pe Vitamix.ro Au o gamă foarte variată de suplimente care să asigure o viață și o sănătate echilibrată. Produsele lor se diferențiază prin calitatea uleiurilor, unturilor vegetale și uleiurilor esențiale folosite.

Cele patru suplimente pe care le folosesc în acest moment sunt:
  • VITAMINA D-5000 SOFTGEL 30 CPS;
  • VITAMINA C-500 CU MACESE 30TAB;
  • ZINC 15MG 30TAB;
  • MELATONINA 3 MG 150TAB.

Vitamina D-5000 este recunoscută ca vitamina cu numeroase beneficii, printre care prevenirea osteoporozei, a diabetului, a bolilor de inimă și chiar a depresiei. Un principal motiv pentru care folosesc această vitamină este deoarece ajută la absorția calciului din alimente. Mai ales în cazul femeilor, calciul este o componentă vitală a oaselor sănătoase. 


Pentru că este o vitamină care poate fi produsă chiar de către organismele noastre, trebuie să fim atenți când o administrăm și pentru cât timp. Vitamina D-5000 de la Adams Supplements este indicat de administrat o dată la trei zile, având o concentrație foarte mare. Ceea ce este perfect pentru persoanele cărora nu le place să ia pastile zilnic, sau uită.

Vitamina C-500 cu măceșe ajută mai mult decât la imunitatea organismului. Suntem obișnuiți să credem că singurul avantaj al vitaminei C este întărirea sistemului imunitar, mai ales al celui expus la răceli frevente, ceea ce nu este puțin deloc. În plus, datorită calităților antioxidante ale măceșelor, acest supliment îmbunătățește calitatea pielii, oaselor și vaselor de sânge. 


Comprimatele cu eliberare prelungită ajută și în cazul persoanelor care suferă de anemie, facilitând absorția fierului. 

Zinc 15 mg este suplimentul cel mai nou pe care l-am introdus în cura mea de sănătate. Nu știam prea multe despre el înainte să mă documentez, dar îl folosesc de când mi-am dat seama de importanța lui. Contribuția lui în întărirea sistemului imunitar nu este de trecut cu vederea, dar mai are beneficii și la metabolismul normal al carbohidraților și menținerea fertilități și reproducerii normale. Îl folosesc mai ales pentru rolul important pe care îl are în ceea ce privește sănătatea scalpului. M-am confruntat cu anumite probleme care au afectat calitatea părului meu iar acest supliment mă ajută să-l readuc la viață.

Melatonina 3mg contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și reducerea timpului necesar pentru a adormi. Somnul este o calitate mai bună, ceea ce mă face să mă simt mult mai odihnită când mă trezesc. Fiind un antioxidant puternic, luptă foarte bine și împotriva stresului, protejând neuronii. 


O tabletă înainte de culcare poate induce somnul mai rapid, contribuind totodată și la calitatea lui. 

Suplimentele se găsesc cu diferite doze, în funcție de perioada pentru care vreți să le luați. Pentru că vine primăvara, un sezon care ne pune la încercare sistemul imunitar, eu am fost foarte bucuroasă să le folosesc și să fiu pregătită. No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard