Eve Become - parfumul fluturaș de la AvonDe curând folosesc parfumul Eve Become de la Avon iar conceptul din spatele acestui parfum este  asemenea unui basm. Parfumul este inspirat din evoluția unui fluture. Acesta se transformă în ceva frumos și unic, așa cum fiecare femeie lucrează la evoluția sa, cu aceleași așteptări.


Eve Become este un parfum fresh, care te duce cu gândul la primăvară. Este un parfum versatil care se transformă pe parcursul zilei. 


Ne încântă cu note de:

  • măr roșu; 
  • acord butterfly;
  • lemn de cedru.

Parfumul se încadrează în categoria fructată-florală, prima notă care răzbește este cea de măr, un acord curat și energizant. Acordul Butterfly este vedeta acestui parfum. Formula unică este formată din nota de Gardenia de august, YODANOL, o moleculă semnată Firmenich care potențiază mirosul gardeniei și moscului Ambroxan, o moleculă stabilizatoare, care crește persitența și oferă o aromă proaspătă și marină. 

Gardenia folosită pentru a crea acestă compoziție unică și delicată se potrivește foarte bine cu simbolistica parfumului. Este nevoie de 4 tone pentru a obține un singur kilogram de concentrat din această floare. După multă muncă, o evoluție continuă asemenea unui fluture, gardenia furnizează una dintre cele mai scumpe arome. Gardenia de august se diferențiază printr-un miros mai puternic și rafinat în comparație cu celelalte flori. 
Eve Become este parfumul potrivit pentru sezonul care vine. După o iarnă grea, ieșim și noi în primăvară ca un fluture care își ia zborul. Poetic, nu? Ei bine, acest parfum este perfect pentru cei care preferă un miros mai fresh, dar totodată puternic și feminin.
No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard