Suplimente de la Sun Wave Pharma


În ultima vreme am fost norocoasă să testez câteva suplimente de la Sun Wave Pharma. Printre acestea se numără FluEnd Extreme, Neurovert și Stressclean. Fiecare are efecte ce se focalizează pe anumite probleme, dar ce mi-a plăcut a fost că toate conțin ingrediente naturale.


FluEnd Extreme în varianta de comprimate și sirop a picat la fix deoarece am fost răcită de două ori într-o lună, dacă am avut 5 zile pauză e mult. La început m-a deranjat foarte mult gâtul, dar am reușit să-l calmez cu FluEnd Extreme. Și comprimatele și siropul au gust plăcut.
Ambele conțin remedii naturale cum ar fi:

  • vitamina C care întărește sistemul imunitar și ameliorează infecțiile tractului respirator superior;
  • extractul de tei, altă sursă bogată de vitamina C;
  • uleiul de mentol și mentă sălbatică care susțin funcționarea normală a căilor respiratorii superioare și au acțiune liniștitoare asupra gâtului. De asemenea, mentolul ajută la decongestionarea nasului.
  • extractul de marshmallow care calmează iritația gâtului;
  • uleiul de eucalipt care are efect emolient asupra mucoasei orofaringiene.

Cele două au avut un rol major în eliminarea disconfortului din căile respiratorii și m-au făcut să mă simt mai bine.  Stress Clean Complex  este un supliment ce facilitează relaxarea organismului, dar mai ales, îmbunătățindu-l în asemenea manieră încât poate face față cu brio situațiilor stresante. Nu influențează capacitatea de conducere a vehiculelor, ceea ce mi se pare un plus. Stress Clean Complex nu conține nici magneziu, nici valeriană. În principal a ajutat la reducerea stării de oboseală fizică și a extenuării datorate suprasolicitării nervoase. Ajută foarte mult în calmarea și relaxarea generală. Am putut gestiona mai bine situațiile de stres după folosirea lui.
Neurovert Forte conține Bacopa monnieri care stimulează funcțiile creierului. Asta înseamnă că ajută în procesul de învățare și concentrare, dar și la viteza de procesare a informațiilor vizuale. Astfel, capacitatea de reținere a informațiilor va crește iar cu ajutorul citicolinei se va îmbunătăți starea de spirit. 

Le puteți achiziționa de pe:
Toate aceste suplimente m-au ajutat cu îmbunătățirea stării de sănătate. Cu toate acestea, cel mai indicat este să vă consultați cu medicul pentru a afla care sunt cele indicate afecțiunilor voastre. 

Nu uitați:
💁 suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentație echilibrată, ci trebuie să fie o completare a unui stil de viață sănătos;
💁 a nu se depăși doza recomandată zilnic;
💁 a nu se lăsa la îndemâna copiilor
No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard