Paleta de farduri Queen Bee de la Avon

 


O regină de aur, o frumusețe de foc sau o zână de gheață. Acestea sunt variantele pe care Avon le-a propus pentru aceste sărbători în materie de farduri de pleoape. Varianta mea, Queen Bee este cea despre care vom vorbi astăzi.

Este o paletă compactă, cu 9 farduri. De dimensiuni reduse, mi se pare perfectă pentru a o lua cu tine oriunde. Nuanțele se îmbină frumos pe pleoape, folosind o pensulă potrivită. 

În ceea ce privește fardul de pleoape, nuanțele sunt foarte pigmentate și rezistă foarte bine pe parcursul mai multor ore. Personal, mi-au plăcut mult nuanțele ce conțin sclipici, dar și cele mate sunt foarte bune pentru un look casual. Cele cu sclipici sunt adecvate pentru machiaje mai elaborate, mai festive.

Colecția Wonderland conține trei variante, așa cum menționam la început. Queen Bee se focusează pe nuanțe de maro, Red Majesty pe nuanțe de roșu și Ice Fairy pe nuanțe de albastru. Toate au aceeași intensitate și parcă te trimit cu gândul la sărbători, la ocazii festive unde să le purtăm. 

Creionul contur retractabil nuanța Golden Crown a fost un ajutor în plus pentru crearea unui look sclipitor. Am fost încântată tot timpul de creioanele de la Avon iar acesta nu a dezamăgit. Are o formulă ușoară, ce face aplicarea să fie foarte rapidă. Este, de asemenea, de o culoare plăcută, ce atrage atenția către ochi cu ajutorul unor reflexii încântătoare.

Nu uitați că atunci când puneți o comandă la Avon aveți șansa de a oferi o mână de ajutor sau de a oferi o donație virtuală din contul de reprezentant. Bani care se duc către femeile care se luptă cu cancerul de sân și în lupta împotriva violenței domestice.

Cu ajutorul acestei palete am putut realiza un machiaj de sărbătoare, a adus strălucirea în make-up și am fost foarte mulțumită de ea. În funcție de culoarea ochilor și piele, poți alege varianta potrivită din colecția Wonderland. Pentru mine, paleta Queen Bee mi-a pus în evidență foarte frumos ochii căprui.

No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard