Zewa Deluxe Delicate Care - hârtia igienică fină și rezistentă

 


Să fie alegerea hârtiei igienice o alegere banală? Sincer, nu mă prea uitam la raft, cumpăram după criterii triviale, să fie colorată și parfumată. Asta până vremurile s-au strâmtorat și acum suntem atenți la fiecare bănuț. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțăm la lucrurile de calitate. Haideți să vedem cum putem îmbina lucrurile de calitate și consumul de resurse.

Hârtia este rezistentă, are trei straturi, astfel încât nu este nevoie să tot rulezi hârtie în mână, gest care crește efectiv consumul. Rola compactă are 150 de foi, cu un gramaj bun pe strat, de 16,7 g/m², ceea ce asigură o absorbție ridicată. 

Lucrul interesant este tubul reciclabil și biodegradabil AquaTube®. De fapt, toate produsele Zewa au ambalaje reciclabile și cu amprentă scăzută de CO₂. Tubul se poate arunca în apă, acesta se dizolvă la contactul cu apa.

Fiind testată dermatologic, o face potrivită pentru pielea sensibilă. Pernuțele Zewa fac hârtia foarte moale și fină, oferind îngrijire și confort maxim. De asemenea, pentru a oferi un grad ridicat de curățenie și finețe, hârtia este formată din trei straturi, care asigură echilibrul dintre finețe și rezistență.

Sunt o multitudine de variante din care poți alege, calitatea rămâne aceeași. Fie că alegi varianta albă, varianta colorată, cea parfumată sau cea cu fără parfum, rezistența și finețea te vor însoți. No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard