SodaStream - aparatul de făcut sifon la tine acasă

 


Sunt o fană înrăită a sifonului din copilărie, când mergeam cu sticlele și bicicleta după mine să aduc acasă. Anii au trecut, instalații de făcut sifon tot mai greu se găsesc, așa că am optat pentru apa minerală din magazin. Și uite așa, după atâția ani, eu tot cu sticlele după mine, fie de la sifon, fie de la magazin. Acum am găsit o soluție foarte convenabilă despre care vă voi povesti.

Aparatul SodaStream Spirit 

Este un aparat care carbonatează apa la nivelul dorit. Este foarte ușor de utilizat, la o simplă apăsare de buton se poate stabili nivelul de carbonatare dorit. Nu consumă curent și nu are nici baterii, incredibil, nu? Aparatul funcționează cu o butelie CO2. Aceasta are capacitatea de a transforma până la 60 l de apă în sifon. Înlocuirea ei se poate face tot pe site, poți comanda una nouă de pe site și când ajunge curierul să o returnezi pe cea veche. Butelia se poate schimba și fizic, la magazinele KitchenShop, găsiți harta lor aici.

Se găsește în trei culori: roșu, negru și alb, dar în luna decembrie, modelul SodaStream Spirit alb  poate fi achizitionat cu 25% reducere – ofertă pentru membrii KitchenShop. Calitatea de membru se poate obține extrem de ușor și gratuit, atât online, cât și offline.

Îl găsiți pe:

       

Pachetul cumpărat va conține:

  • 1 x aparat de sifon SodaStream
  • 1 x butelie CO2 (care se inserează în spatele aparatului și este responsabilă cu transformarea apei plate în sifon)
  • 1 x sticlă de plastic în care se carbonatează apa

Cu precauție însă, se carbonatează întotdeauna doar apă plată, fie că e îmbuteliată, fie de la robinet. Să nu adăugați niciodată sirop, suc, vin sau alte lichide pentru că aparatul se va defecta. Cea mai simplă metodă de a crea o băutură specială este de a face prima dată sifonul, apoi de adăugat aromele, fructele sau siropurile.

Dacă sunteți fani de sifon ca și mine, sunt sigură că veți găsi acest aparat o investiție foarte bună. Gândiți-vă câte drumuri la magazin veți economisi. În plus, nu vă veți mai face griji cu depozitarea și debarasarea sticlelor de plastic. Pentru mine, partea cea mai bună este confortul, oricând vreau sifon proaspăt cu gust bun, mă duc în bucătărie și-l fac.


No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard