Parfumul TTA The Moment de la Avon

 Parfumurile Today Tomorrow Always sunt o legendă pentru cunoscătorii parfumurilor de la Avon. Noua variantă, The moment apelează la latura romantică prin simțul mirosului. De câte ori nu am simțit un miros anume care ne-a transportat înapoi în timp? Haideți să vedem din ce este alcătuit acest parfum.


Principalele note care sunt folosite pentru a induce cele mai dulci amintiri sunt:

•         Notă de vârf: flori de neroli;

•         Notă de mijloc: magnolie;

•         Notă de bază: ambră;


Este un parfum floral, dar nu excesiv de dulce, ceea ce îl face potrivit de purtat în acest sezon. Are o tentă orientală care îl poate face să pară mai serios, dar per total are mai degrabă o influență romantică asupra amintirilor.


Today Tomorrow Always este un brand care s-a lansat cu 20 de ani în urmă, dar care nu încetează să se transforme. Pentru că și după atâta timp, faptul că amintirile sunt legate de simțul olfactiv este permanent. Într-o interpretare modernă a acestui parfum clasic, maestrul parfumier Olivier Cresp a colaborat alături de fiul său. O reprezentare foarte bună a prezentului care este influențat de trecut.


Creatorul acestui parfum l-a descris astfel: "Noi, parfumierii, suntem experți în crearea de amintiri. Am creat acordul Magnolia pentru Today Tomorrow Always: The Moment pentru EA gândindu-mă la plimbările mele în Grădina Botanică din Geneva, mirosul său delicat și suav te face să călătorești prin amintiri dulci. Ambra se află în inima paletei parfumierilor, iar eu am folosit-o pentru a face că sentimentul momentelor speciale alături de persoana iubită să dureze mai mult timp de fiecare dată când purtați parfumul."


Într-un studiu făcut pe nevăzute, 8 din 10 femei au spus că este parfum de lux. Studiul a fost făcut în 2022, în Marea Britanie și participantele au afirmat că aroma este a unui parfum mult mai costisitor.


Ca să nu mai spun că s-a lansat la timp pentru sărbătorile de iarnă. Ce-i drept, este un cadou de care s-ar bucura multă lume, dar e potrivit și pentru restul anului, pentru oricând vrei să-ți explorezi latura romantică.


No comments:

Post a Comment

Leave a comment, I'll enjoy every letter of it.

@templatesyard